Get Adobe Flash player

Unghiile sunt un aspect foarte important atunci Când vorbim despre frumusețe şi despre stilul oricărei femei, așa că merită să le acorzi atenția cuvenită, mai ales că se apropie ziua Îndrăgostiților. Unghii Negre cu varf Lucios. Unghiile Negre, mate, nu au fost niciodata mai uimitoare ca atunci cand au un varf Lucios. Dans primul RAD, aplicati stratul de Baza, apoi peste El se aplica Oja Neagra. DIN Nou, decideti Cate straturi de Oja aplicati, in functie de cat de intensa va doriti sa fie Culoarea. Atunci cand sunteti multumiti, aplicati stratul de finition mat pentru a obtine efectul de matifiere. Apoi aplicati PE Varful unghiei Oja Neagra lucioasa pentru a crea délimiter unghiilor. Unghiile cu gel au apărut ca o salvare pentru cele mai ocupate dintre Noi, care nu au timp suficient pentru a-l dedica săptămânal (sau chiar o dată la Naomi zile) refacerii manichiurii. În plus, nu toate am fost înzestrate de natură cu Unghii Lungi, puternice sau cu o formă frumoasă, însă unghiile cu gel Pot rezolva toate aceste probleme. Probabil te gândești că ACELE OJe cu pensulă foarte subțire Cine vor fi de ajutor la pictarea unghiilor, însă nu sunt chiar “cele mai bune prietene” Când Vine vorba de realizarea modelelor. Deși péninsule Cine permite o precizie destul de Bună, Formula ojei se usucă ușor și trebuie să Lucrezia foarte Rapid. Pentru un eveniment Special, o ieșire în oráš cu iubitul ori pentru manichiura de zi cu Zi, modelul français vine cu Alternative pentru orice personalitate.

Îndrăznește să combini Culori tari, dungi ori sclipici și VEI vedea că nu Dai greș. Combinația de sclipici Roz cu lac Negru emană Atât forță, Cât și delicatețe. Să nu uităm că manichiura français se potrivește foarte bine mireselor! Este Alegerea ideală pentru un astfel de eveniment! Dacă Alegi să mai adaugi și un modèle subtil de dantelă, Rezultatul va fi delicat și grațios! 18. Sideful, Atât de iubit de generația anilor` 90, e din nou la putere! O să Vezi că această combinație de culoare, Cu puțină PULBERE cu sclipici, face minuni! Dacă nu ești o admiratoare a sclipiciului, potï combinaison unghiile sidefate cu detalii realizate DIN ojă mată. O tendinta in Materie de Unghii care nu va dissiarea prea curand este manichiura Mata. Usor de asortat atat la birou cat si la o Petrecere, unghiile mate sunt trucul cu care nu ai cum sa dai Gres. Ai îndrăznit vrédată să folosești Culori fosforescente PE unghiile Tale? Dacă nu, acum e momentul. O Linie fosforescentă scoate DIN anonimat Clasicul Model de Unghii français, transformându-l Într-unul spectaculos! Dacă nu ești genul Care să se limiteze la o singură unghie cu modèle, nu e nicio problemă! Poți vopsi mai mult de o unghie în detaliile pe care le vrei, Atât timp Cât nu depășești raportul 50:50. Ai grijă ca unghiile cu manichiură français să conțină un detaliu Care să le lege de celelalte Unghii vopsite diferit. Dacă ai crezut că modelul de Unghii français se rezumă doar la o Linie, nu ai văzut încă modelul cu Două Linii! Cât de simplu potï Crea un aspect Atât de șic! Cine spune că Dunga trebuie să fie în partea Superioară a unghiei? Inversează proporțiile și VEI fi uimită de rezultat! Pentru realizarea unui modèle de Unghii français de succes, potï încerca Lacul de Unghii Nude, care va tempera efectul Vizual, cu o dungă Într-o culoare tare, precum albastrul. Culorile se îmbină Perfect și dau un efect Vizual deosebit. Să nu uităm că manichiura français a doborât în timp toate barierele de vârstă.

Aceasta nu este dedicată unei singure categorii de doamne, ci tuturor femeilor din lume. Important este să știi cum să o adaptezi vârstei și stilului tău. Dacă Cine dorești un stil de manichiură clasic, Dar colorat și în ton cu vârsta ta, încearcă modelul DIN imagine. Ți se potrivește, nu-i așa? Cine spune că trebuie să ne limităm la modelul clasic? Atât timp Cât păstrăm stilul, Dar venim cu inovații, totul este acceptat.

Los comentarios están cerrados.